Padelhalli avattu

Ylivieskan 2 kentän padelhalli on nyt avattu. Hallista löytyy kaksi parasta WPT- tason kenttää, pukuhuoneet suihkuineen miehille ja naisille ja erikseen varattavissa oleva VIP- saunatila pukuhuoneineen. 


Vakiovuorot starttaavat ensi maanantaina 27.12., mutta irtovuorot ovat varattavissa jo tälle iltaa. Varaukset tapahtuvat suoraan play.fi -järjestelmästä. Varauksen ja maksun jälkeen, saat ovikoodin halliin sähköpostitse varausvahvistuksessa. Eli ei muuta kun varaamaan: https://play.fi/padelylivieska/booking/booking-calendar . Huomaathan, että vuoron mitta valitaan vasta kalenterista seuraavalla sivulla. 


Saunavuoron voit varata erillisellä kalenterilla play.fi:n kautta hintaan 10€/h. Sauna ja sen yhteydestä löytyvä pukuhuone on aina ainoastaan sinun ja peliporukkasi käytössä. Viethän tavarasi ylös kuitenkin vasta, kun oma saunavuorosi alkaa vuoron jälkeen.


Vuokramailat löytyvät hallilta molempien kenttien vierestä. Voit maksaa ne varauksen yhteydessä play.fi:ssä tai paikan päältä löytyvään MobilePay -numeroon. Lisäksi hallilla on myynnissä uusia palloja. Maksu niissäkin MobilePaylla.


Tervetuloa pelaamaan! Huom. koronan vuoksi hallille voi mennä ainoastaan oman pelivuoron yhteydessä ja suosittelemme sisätiloissa kasvomaskin käyttöä.