Ajankohtaisia uutisia

Petri Rahkala on aloittanut työt alueen padelhallien ja toiminnan parissa, jonka myötä myös Ylivieskassa toiminta kehittyy ja kasvaa. Toivotamme Petrin lämpimästi tervetulleeksi remmiin. Jatkossa saat palvelua hallilla tarvittaessa nopeammin paikallisin voimin.

Uusia tapahtumia

Aloitamme hallilla pitkään toivotut tapahtumat ja tarjontaa kehitellään hiljalleen. Ensimmäisenä tuomme tarjolle mukavat Americano -pelit kaksi kertaa viikossa. Americano on mukava pelimuoto, jossa pelataan kahden tunnin aikana useita lyhyitä otteluita eri pelaajien kanssa ja kerätään henkilökohtaisia pisteitä. Lopuksi eniten pisteitä kerännyt voittaa ja voittaja palkitaan. Lisätiedot ja ilmoittautumiset näihin peleihin löydät uudesta Whatsapp- ryhmästä.

Whatsapp- ryhmä

Olemme perustaneen Ylivieskan hallilla pelaaville padelisteille oman Whatsapp- ryhmän. Ryhmän tarkoituksena on tiedottaa hallilla järjestettävistä tapahtumista, hoitaa ilmoittautumiset sekä mahdollistaa pelikavereiden haku ja pelien sopiminen kaikille harrastajille. Pääset mukaan ryhmään laittamalla asiasta viestiä Petrille numeroon: 040 040 5915. Tervetuloa mukaan!